arkadaşlar buda benim senaryom eğer beğenirseniz devam ederim işte içiriği...............
Aslı ,Atakan ve deniz çocukluktan beri arkadaşlardır,Atakan ve deniz aynı evde aslı ise ailesiyle oturmaktadır,Atakanların üst katlarına 3 arkadaş taşınmıştır efe,su ve mine onların üçü de çocukluktan beri arkadaşlardır mineyi ve suyu ailesi efe emanet etmişlerdir,efe aslı ilk gördüğü andan beri bir şeyler hissediyordur,aslıda aynı duygular içerisindedirler fakat adlarını bile bilmiyorlardır ve arkadaşlarından utandıkları hiç kimseye bir şey söyleyemezler….ve ortaya komik diyologlar çıkar……
.bölüm Su:ben okula gidiyorum Mine:tamam canım bende seninle geliyorum Efe:iyi bende sizinle geliyorum o zaman mine:oooooo efe bey siz erken kalkarmıydınız su:o erken kalkmazdı ama aşağıdaki kızı görmek için erken kalmıştır Efe suya ters ters bakar Mine:aşağıdaki kız mi iyide o orda oturmuyor ki Su:nerde oturuyor?? Mine:duyduğuma göre ailesiyle oturuyormuş ama denizlerlede arkadaşlarmış……. Sum bende duymuştum Atakan dan ama unuttum tabi insanda akıl bırakmıyorsunuz ki……. Efe:nerden biliyorsunuz Mine:kendi söyledi………. Efe:kimin Mine:aslının Efe:hmm demek adı aslı Su:ne oldu efecim çok mu hoşuna gitti Efe:yokta Mine:yoktası ne Efe:of yeter ya siz bana laf yetiştireceğinize siz söyleyin bakalım aşağıdaki erkeklerin adlarını ne biliyorsunuz…….. Su ve mine aynı anda:şey biz mi??? Efe:evet siz hanımefendiler Su:ya efe ya biz taşınırken sen yoktun onlarda yardım etti o arada tanıştık işte başka bir şey yok Efem demek yok Mine:tabi yok Efe:eğer bir şey varsa su senin anneni birde Ayşe teyzeyi arayıp bu kızlar böyle yapıyorlar derim Mine: ne ananemi mi ne olur böyle bir şey yapma efe zaten ananem her zaman arıyo yok ne yapıyorsunuz?yok nerdesin?yok derslerin nasıl bıktırıyor insanı ya…….. Efe:tamam tamam söylemem Su:tamam efecim söylemez sinde geç kaldık gidelim artık isterseniz Efe:tamam sultan suyu kızma
Denizler Atakan:hadi deniz geç kaldık Deniz:tamam Atakan geliyorum Atakan:aslı nerde kaldı söz vermiştik gelecekti beraber gidecektik Deniz:gelir o merak etme söz verdiyse Deniz:Atakan sana bir şey sorucam Atakan:sor……. Deniz: mine nasıl bir kız sence Atakan:iyi bende sana sorucam Deniz:sor Atakan:su nasıl bir kız sence Deniz:iyi bence niye sordun ki Atakaniçççç sen niye sordun Deniziç Atakan:hmmm öyle olsun bakalım
Efe:hadi kızlar çeneniz değil ayaklarınız konuşsun hem ne konuşuyorsunuz bakalım siz Suiçç Efe:nasıl hiç Mine:bas baya hiç işte efe Efe:iyi tamam öyle olsun Tam aşağı ineceklerken mine aslıyı görür ve Mine:ay ben cüzdanımı unuttum su gelip alalımda gelelim Su:kendin alıp gel biz seni bekliyoruz Mine aslıyı gösterir Sua cüzdan tamam efe sen burada bekle biz geliyoruz Efe:iyi tamam bekliyorum sizi Su ve mine üst kata çıkıp aslı ve efeyi izlemeye başlarlar Efe:uf kızlar ya bir şeyi de unutma Derken aslıyı görür Aslıyla bakışırlar Aslı:merhaba Efe:merhaba Aslı:mine ve su ile oturan sizdiniz heralde Efe :evet siz tanışmışsınız ama biz tanışamadık Aslı:bu arada ben as… Tam adını söyleyecekken deniz kapıyı açar Deniz:aaaa geldin mi aslı Aslı:evet sizi bekliyodum Mine:tam de sırasıydı yani ha Su:ya hadi gidelim efe çok kızmıştır Mine:tamam hadi Deniz efeye bakar:merhaba Efe:merhaba Deniz:kızlarla tanıştık ama sizle tanışamadık ben deniz Efe:bende efe Atakan çıkar:deniz anahtarı aldın dimi Deniz:evet Atakan çıkar ve efeyi görür:merhaba Efe:merhaba Atakan:yeni taşındınız galiba üst kata Efe:evet hatta siz kızlarla tanışmızsınız Deniz :evet su ve mine Mine ve su aşağıya iner Mine ve su:günaydın Deniz:günaydın Deniz ve mine birbirlerine bakarlar Efe:buldunun mu cüzdanını mine? Mine:ne cüzdanı Efe mineye bakar Mine:haaaa cüzdan cüzdan buldum canım çantamdaymış Efe:çantandaymış Su:evet efe aaa biz geç kaldık diyoruz sen hala cüzdan derdindesin Efe:iyi tamam öyle olsun
Mine:evet canım öyle olacak hadi gidelim geç kaldık zaten hadi görüşürüz çocuklar Aslı:görüşürüz Deniz ve Atakan aslıya bakarlar Aslı:neden bana öyle bakıyorsunuz Deniz:aslı hanım size ne oluyor böyle Aslı:ne oluyormuş Atakan:efeyi görünce yanakların kızardı Aslı :kimin benim mi? Deniz:evet canım senin Aslı:yok ya hem sen bana diyeceğine kendine bak mineyle bakışan sen değildin sanki Atakan:ne? O yüzden evde bana nasıl bir kız diye sordun Aslı denize bakar ve gülümser Deniz:aslı hiç bana öyle bakma hem yeter konuştuğunuz hoca sonra beni içeri almayacak Derler ve Atakan iş aramaya deniz ve aslıda okula giderler
2.bölüm Efe:ben size sonra surucam Su :neyden bahsediyorsun efe Efe:şu cüzdan meselesinden Mine:ya efe görmemişim tam eve çıkarken bir de baktım çantamdaymış Efe:iyi tamam öyle olsun Su:bırak cüzdanı da aslıyı söyle nasıl bir kız güzel dimi bence güzel bir kız iyide Efe:kim aslı mı hiç dikkat etmedim Mine:emin misin Efe:emin değilim canım efeyim hadi gidin ya geç kalmadınız mı siz Mine:kaldık Efe: eeee daha ne konuşuyorsunuz siz başımda Allah Allah Su:tamam ya gidiyoruz akşam erken gel tamam mı efe bey Efe:tamam anne Su:üf efe dalga geçme ya Efe:tamam tamam görüşürüz efe dükkana gider su ve minede okula efe:uf ya hala bir aşçı bulamadım nasıl kalkıcam bu işin altından bilemiyorum neyse bir çaresini bulurum heralde
aradan 1-2 saat geçer Atakan ve deniz eve gelirler……… deniz:Atakan hala bir iş bulamadın mı? Atakan:arıyorum işte ama pek umudum yok bu arada sağol deniz ya Deniz:neden Atakan:e kiranın çoğunu sen ödüyorsun senin yaptığını kimse kimseye yapmaz Deniz:takma Atakan hem biz arkadaş değimliyiz arkadaşlar ne içindir Atakan:çok iyisin deniz Deniz:sende kardeşim Atakan:deniz sana bir şey sorucam Deniz :sor Atakan:efe iyi birine benziyor dimi? Deniz:evet aslıyla sanki birbirlerinden hoşlanıyorlarmış gibi geldi Atakan:bana da öyle geldi Deniz:ne dersin bir şeyler olur mu Atakan:olur olur valla Tam o sırada aslı gelir.kapı çalar Deniz:Atakan kapıya bakar mısın kim geldi acaba? Atakan:aslı gelecekti Kapıyı açar Atakan:ben sana söylemiştim ee nasılsın aslı Aslı:iyim siz Atakan:nasıl olalım geçinip gidiyoruz Aslı:ee iş buldun mu? Atakan:ya aslıcım nerde, herkesin aşçısı var bana ihtiyaç yok tabi Deniz:üzülme Atakan ayarlarız bir şeyler Atakan:inşallah
Efeler Mine:su yardım eder misin kitapları düzenleyelim Su :ben aşağı gidiyorum Mine:efe bari sen yardım et Efe: aaaaaa benim çok başım ağrıyor en iyisi yatıyım Su:kitapları taşıyalım diyince mi başının ağrısı tuttu beyefendi Efe:evet hanımefendi sen bana diyeceğine kendine bak ne işin var senin aşağıda Su: şey benim mi hiç aslı gelecekti de bir şey soracaktım ona Efe:ne aslımı gelecekti Mine:ne oldu beyefendi aslı gelecek diyince hemen iyileştin bakıyorum Efe:yok aslında geçmedi de bizde ağrı kesici kalmamış onlardan alıcam oldu mu Mine: hm oldu canım Su: hadi efe geliyor musun geliyor musun Efe:geliyorum geliyorum Mine:iyi hadi güle güle size
Denizler aslı ve deniz konuşurlar Atakan ise mutfaktadır Deniz:eeee aslı daha daha nasılsın Aslı:deniz bu 5.soruşun farkında mısın Deniz:yok ya hiç farkında değilim eee aslı daha daha…….. Aslı:ya deniz senin ağzında bir bakla var ama çıkar artık şu baklayı Deniz:tamam sorucam sen mineyle konuşuyorsun dimi Aslı:evet Deniz:en çok neyden bahsediyorsunuz peki Aslı:nasıl yani Deniz:bas baya sevgilisi var mıymış Aslı denize bakar Aslı:deniz sen mineden hoşlanıyorsun dimi Deniz:şey ben mi olabilir aslında Aslı:mine iyi bir kız aslında ben bir ağzını ararım sen merak etme Deniz:ay süpersin aslı canım arkadaşım benim Aslı:ya tamam şımarma Deniz:şey bir şey daha var Aslı:uf ne oldu yine Deniz :bu konuştuklarımız aramamız da tamam mı Aslı:ay tamam deniz aramızda Deniz:süpersin aslı canım benim Atakan gelir…….. Atakan:ne konuşuyorsunuz bakalım aranızda Deniz:şey biz mi hiççççç Atakan:nasıl hiç Aslı :bas baya hiç işte Atakan
Tam o sırda kapı çalar gelen efe ve sudur Deniz:ben bakarım Atakan:bak bakalım kim gelmiş Aslı:kim geldi birini mi bekliyordunuz Atakan:yoooo Deniz kapıyı açar
3.bölüm Deniz :aaa efe,su hoş geldiniz Su ve efeoş bulduk Aslı:efe mi? Atakan:su mu? Aslı ve Atakan kapıya koşarlar Su ve Atakan birbirlerine bakarlar Efe:eee sor sana Su :ne sorayım Efe:hani aslıya bir şey soracaktın ya Su:kim Efe:ay delirtme insanı su sen soracaktın ya Su : ha soru unuttum Efe:ayy su senin niye geldiğin belli oldu Su:ya sussana hani senin başın ağrıyodu Efe :geçti canım Su:iyi geçtiği iyi olmuş Aslı:içeri gelmeyecek misiniz Su :biz mi bilmem ki Deniz: ay girin içeri Efe:peki,ya minede tek kaldı su sen gidip çağırsan bir sakıncası olmaz dimi Deniz:yok canım hiç sakıncası olur mu gelsin gelsin Su:tamam ben gidip çağırıyım Deniz:su sen dur ben gidip gelirim sen zahmet etme Su:peki Aslı denize bakar gülümser Bu sırada da efe ona bakıyodur Aslı:tekrar hoş geldiniz Efeoş bulduk Atakan : ben yemek yapıyım isterseniz acıkmıştırsınız Su:bende sana yardım edeyim Atakan:peki Su ve Atakan mutfağa gider aslı ve efede odada oturuyorsun Birbirlerine bakarlar İkisi aynı anda:şey ben bi… Gülmeye başlarlar Aslı:sen söyle Efe:sen Aslı:sen Efe:tamam şey aslı sen tıpta mı okuyorsun Aslı:evet kim söyledi Efe:kızlardan duymuştum Aslı : hmm sen Efe:ben ne Aslı : yani sen ne okuyorsun Efe:yok ben okumuyorum bir dükkanım var ama işler biraz kötü gidiyor Aslı: hm ne dükkanı peki Efe:efem diyet mutfak ama bir sorun var hala aşçı bulamadım şey aslı senin tanıdığın bir aşçı var mı iş var ama aşçı yok çok zor durumdayım yani anlayacağın Aslı: hmm anladım aslına bakarsan benim tanıdığım bir aşçı var Efe: kim peki ben tanıyor muyum nerde oturuyor Aslı: evet tanıyorsun hatta burada oturuyor Efe: burada mı oturuyor kim peki Aslı : Atakan çok güzel yemek yapar zaten onunda bir işe ihtiyacı vardı Efe:ay aslı süpersin valla der ve aslıyı yanağından öper İkisi de çok utanır Efe:çok özür dilerim aslı yani ben o heycanla ne yaptığı mı bilmiyorum tekrar özür dilerim Aslı:tamam ya sorun değil ben gidip Atakan a haber veriyim
Atakan:işte dediğim gibi su bir iş arıyorum ama hala bulamadım Su:takma ya bulursun Aslı:su haklı Atakan buldun bile Atakan:nerde buldum aslı Aslı:efe onunda bir aşçıya ihtiyacı varmış Tam o sırada efe gelir Efe:evet eğer kabul edersen seninle çalışmak istiyorum Atakan çok mutlu olur ne yapacağını bilemez ve suya sarılır suda ne yapacağını bilemez Atakan:ay çok af edersin su ben yani heycanla Su çok utanmıştır:tamam ya önemli değil Efe:sanki ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum Aslı:galiba bende Derler ve birbirlerine bakarlar………..
Efeler Deniz çok heycanlıdır kapıyı çalar Mine:ay ne çabuk gel……..der ve kapıyı açtığında denizi görür:deniz sen miydin Deniz : evet bendim şey herkes aşağıda, senide çağırırıyoruz sende gelirsen çok sevinirler Mine : hm sen sevinmeyeceksin yani Deniz : yok canım hiç sevinmez olurmuyum Mine gülümser Deniz : yani sevinirim derken öyle işte Mine : tamam ben geliyorum bekle anahtarı alıyım Deniz:tamam hadi
Denizler Efe:Atakan yarın hemen gel başla Atakan:bu kadar çabuk mu Efe:evet bu kadar çabuk ben sana dükkanın anahtarını da veririm ben sabah erken kalkamazsam sen açarsın Su:yok canım sen erken kalkıyorsun ya efe Efe : su Su:ay tamam sustum sustum Atakan:efe çok teşekkür ederim sana beni işsizlikten kurtardın Efe:sen bana değil asıl aslıya teşekkür et seni işsizlikten beni de aşçısızlıktan kurtardı der ve aslıya bakar Aslı:bana teşekkür etmeyin birazda efenin sayesinde oldu Su: bu teşekkür muhabbeti sürecek galiba deniz ve minede nerde kaldı Aslı:gelirler şimdi dediği sırada kapı çalak Efe : işte geldiler kalbin temizmiş aslı der ve aslıya bakar gülümserler Atakan:ben baktım der ve kapıyı açar Atakan:deniz sana çok önemli bir şey söylicem Deniz:neymiş o Atakan:iş buldum Deniz : çok sevindim kimin sayesinde buldun işi peki Tam o sırada aslı,efe ve suda gelir Aslı:efenin sayesinde Efe:aslının sayesinde Su:ikisinin sayesinde Mine:süpermiş ikinizin adına da çok sevindim efe sen aşçı Atakan sende iş buldun Aslı:böyle kapıda mı konuşucaz içeri girin hadi deniz:tamam geldik aslı sen benimle gelir misin biraz aslı:peki deniz ve aslı odaya geçerler Atakan:hadi biz içeri geçelim derler ve içeri geçerler
Deniz:aslı ben mine söyliyicem Aslı:şimdi mi Deniz:evet ama yalnız kalmamız lazım Aslı:tamam ben sizi bir şekilde dışarı çıkartıcam sen merak etme Deniz:süpersin aslı bir tanesin Aslı:ya tamam şımarma hadi içeri geçelim Deniz:hadi Derler ve geçerler Atakan:yemek hazır hadi mutfağa geçelim Aslı:peki Ve mutfağa geçerler Efe aslıya bakar aslıda ona tam o sırada deniz aslı vurur Aslı:ah Efe:aslı iyi misin der Aslı:iyim sağol sorduğun için Efe gülümser Aslı denize yaklaşıp:ne yapıyorsun deniz ne oldu yine Deniz:hani bizi dışırı çıkaracaktın Aslı:ya tamam biraz sabret Atakan:ne konuşuyorsunuz siz orda fısır fısır Aslı ve deniziç Atakan:bu günlerde de herkes hiç konuşuyor hadi hayırlısı Herkes gülmeye başlar aslı ve efe yine bakışırlar Deniz yine aslıya vurur Aslı:ay Atakan:sen iyi değilsin aslı Aslı:iyiyim Deniz:ya hadi aslı Aslı:uf tamam deniz ay benim çok canım çekti bir kola olsa da içsek Efe:ben hemen gidip alırım Su ve mine efeye bakarlar gülümserler Aslı:yok efe sen zahmet etme deniz ve mine siz getirseniz Deniz:bana uyar mine sen nedersin Mine :bana da uyar buraları biraz öğrenmiş olurum Deniz:hadi gidelim o zaman Mine:hadi Derler ve giderler…………..